Pensión Restaurante Hostal Llançà

Situat en una ubicació estratègica, just a l'entrada principal de Llançà, al costat de la gasolinera (al número 2 de l'avinguda Europa), la Pensió Llançà és un lloc ideal on poder menjar i dormir si un fa una estada en aquesta localitat o si visita qualsevol altre punt de l'Alt Empordà.

Està obert tot l'any i només tanca coincidint amb les festes nadalenques. El negoci el va obrir Sandalio Calvo la primera meitat dels anys 1980, i fa més de 20 anys que s'hi va incorporar el seu fill, José Calvo, que és l'actual màxim responsable de la Pensió Llançà.

L'establiment compta amb 21 habitacions amb televisió i Wifi gratuïts, es pot escollir entre bany privat o compartit, i ofereix règim de pensió completa. Els preus són molt econòmics, assequibles a totes les butxaques. La Pensió Llançà és un negoci familiar que destaca pel seu excel•lent tracte al client, que se sent com a casa en aquest establiment. Un altre dels seus punts forts és la cuina tradicional mediterrània i casolana, amb plats com suquets, paelles o sarsueles. Els clients poden escollir entre una variada carta o un menú diari que té un cost de 10 euros. Així mateix, hi ha un bar on es pot prendre un aperitiu o una copa.

Reportatge de la Revista CRAE